• İl ve İlçelerden
  • CHP MANİSA İL BASKANI  TURGAY KOÇ, İL KADIN KOLLARI BAŞKANI FADİME ÖZÇAKIR DEPREMZEDELER İÇİN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

CHP MANİSA’LILARI DEPREMZEDELER İÇİN KAN BAĞIŞINA DAVET ETTİ

Van’da meydana gelen deprem sonucu yaralanan yurttaşların tedavilerinde kullanılmak üzere, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa örgütü kan bağışında bulundu. Kızılay Kan Merkezi’ne İl Başkanı Turgay Koç ve il kadin kollari baskani Fadime Ozcakir ile gelen CHP’liler yaklaşık 20 ünite kan bağışında bulundu.

Burada bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Turgay Koç toplumsal dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, meydana gelen ve son yılların en büyük doğal afetlerinden olan Van depreminin ulus olarak hepimizi fazlasıyla sarstığını belirtti. İl Başkanı Koç şöyle konuştu: “Yaşanan terör olayları ardından toplum olarak dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiya duymaktayız. Van depreminde yaralanan yurttaşlarımızın tedavilerinde kullanılmak üzere kan bağışında bulunuyoruz. Bunun yanı sıra tüm ilçelerimizde depremzedeler için yardım kampanyası başlattık. Toplanan yardımları en kısa sürede Van’daki ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza ulaştıracağız. Bu büyük depremde ne yazık ki çok sayıda yurttaşımız yaralandı. Bu yaralılarımızın tedavilerinde kullanılmak üzere kan bağışında bulunmayı bir insanlık görevi sayıyoruz. Tüm Manisa’lı hemşehrilerimizi de kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.