11.KADIN KURULTAYI SOSYAL MEDYA GÖRSELLERİ TANITIM TOPLANTISI

CHP Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler, 11.Kadın Kurultayı çalışmalarında, sosyal medyada kullanılacak olan halkla ilişkiler(PR) görsellerini CHP Kadın Kollarına ve partili kadınlara tanıttı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Güler, 8 yıl aradan sonra 8 Temmuzda yapılacak olan 11. Kadın Kurultayı hazırlıkları hakkında; “CHP’li kadınlar olarak çok uzun zamandır beklediğimiz kurultayımızı toplama heyecanı içindeyiz. Bunu da tüm kadınlarımızın katılımı ile gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Birgül Ayman Güler, 11. Kadın Kurultayı hazırlıları ve kamuoyunu bilgilendirme konuları ile ilgili olarak, “sosyal medyada değerlendirilecek içeriğin de tüm kadınlarımıza hitap edecek konular olmasına, ortak akılla ve özen göstererek karar verildi” dedi.

Görsellerde, yaşamın her alanından kadına ulaşmayı amaçladıklarını ifade eden Güler; tarlada, fabrikada, büroda, evde kısaca yaşamdan kadın kesitlerini hazırladıkları görseller üzerinden sosyal medyada paylaşacaklarını söyledi.

Görseller arasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanıma da yer verilmesi ile ilgili olarak Güler, Zübeyde Hanım’ın ”en güzel emeği veren ve en büyük cefayı çeken Türk Kadını’na örnek olan insan olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler farklı konularda seçilen görsellerle sosyal medya üzerinden bütün kadınları CHP kadın kurultayına çağırdıklarını belirtti.

Görsellerden bir tanesinde de % 33’lük cinsiyet kotasına değinildiğini, bunu yapılan işin önemine işaret etmek için olduğunu vurgulayan Güler, Tüzük Kurultayı’nda gidilen bu değişiklikle, kadının yönetimde ve siyasette daha fazla yer almasını sağlamaya yönelik olarak, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bugün gerçekleştirilen toplantıdan sonra 11. Kadın Kurultayı için hazırlanan görsellerin yoğun bir şekilde sosyal medyada paylaşımına başlanacağı da söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Birgül Ayman Güler hazırladıkları görseller yolu ile bilgisayar, yeni nesil telefonlar yada tabletler ile bağlantı kuran, sosyal medyada facebook, twitter vb paylaşım siteleri üzerinden kadınlarımıza ulaşacaklarını ifade etti.

Birgül Ayman Güler internet üzerinden sosyal medyanın köylere kadar uzanarak azımsanmayacak ulaşım ağına ve etki gücüne sahip olduğunun farkında olduklarını, bu yolu da kullanmak gerektiğini düşünerek kurultay çağrısı yaptıklarını belirtti.

Tüm kadınları özellikle de genç kızlarımızı ve kadınlarımızı kurultaya beklediklerini ifade eden Güler, sosyal medya ağı ile tüm kadınlara daha rahat ulaşacaklarını belirterek; kadınlarımızı 8 yıl aradan sonra 8 Temmuz’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılacak 11.Kadın Kurultayımıza çağırıyoruz” dedi.

Diğer görseller: