Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir AYDAR’ı makamında ziyaret ettik.
Adana Kadın Kolları İl ve İlçe Başkanlarımız ile, yıllardır hasretlik çektiğimiz Ceyhan halkı ile bizi kavuşturan, Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir AYDAR’ı makamında ziyaret ettik. İki dönem İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra Belediye Başkanı seçilen Kadir Başkan, gençliği ve enerjisiyle nefes olmuş Ceyhanlılara. Uzun yıllardır çivi çakılmayan Ceyhan’ın, artık her köşesinde belediye çalışmalarını görmek mümkün. Göreve geldiği günden beri iş yeleğini giyip herhangi bir saatte herhangi bir sokakta çalışmaların başında, halkının içinde faal bir çalışma gösteriyor Kadir Başkan. Kadın Sığınma Evi ve Kadın Kooperatifleri projeleri ile de kadınların güçlenmesine destek veren kadın dostu bir belediyecilik ilkesi güdüyor. Makam aracını dar gelirli çiftlerin düğün arabası olarak kullanmaları için tahsis etmiş. Ceyhan halkı doğru tercih yapmış. Kadir Başkanımıza karşılaması ve kadınları destekleyici projelerinden ötürü teşekkür ediyoruz.
26.11.2019
.