CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, İsmet İnönü’nün doğumunun 134. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayınladı.
01.10.2018
BAŞKAN KÖSE, İSMET İNÖNÜ’YÜ ANDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün Kurtuluş Mücadelesinde büyük kahramanlıklar gösterdiğine vurgu yapan Köse, “Bir memlekette namuslu insanlar da en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memleket için kurtuluş yoktur” sözünü kendine ilke edinen, Cumhuriyet değerlerine ve kazanımlarına sıkı sıkıya bağlı biz CHP’liler, ülkemize ve Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacak ve koruyacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle ülkesine büyük hizmetler vermiş bu büyük devlet adamının aziz hatırası önünde bir kez daha saygı ile eğiliyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin İkinci Cumhurbaşkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dava ve silah arkadaşı, Partimizin 2.Genel Başkanı, Lozan Barış Antlaşması’nın imzacısı İsmet İnönü’yü doğumunun 134. yıl dönümünde şükranla anıyoruz" dedi.