Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Fransa Temasları...

17.04.2024

Cumhuriyet Halk Partisi ,CHP  Genel Başkanı Özgür Özel,Fransa,Strazburg,France,Alexis Tsipras, CHP Strazburg Birliği ,chp.org.tr,AKPM,Theodoros Roussopoulos,Iulian Bula,Marija Pejcinovic Buric,Tuğrul Türkeş

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Merkezi Fransa'nın Strazburg kentinde bulunan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nde (AKPM) Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric ile bir araya geldi. CHP lideri Özel, AKPM Türkiye Delegasyonu ile de bir araya gelerek Delegasyon Başkanı Tuğrul Türkeş ile görüştü. CHP Genel Başkanı Özel, AKPM Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller grup yönetimi ile de bir araya geldi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL FRANSA’DA - 2

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Merkezi Fransa'nın Strazburg kentinde bulunan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nde (AKPM) Meclis Başkanı Theodoros Roussopoulos ve AKPM Avrupa için Liberaller ve Demokratlar İttifakı Grup Başkanı Iulian Bula ile bir araya geldi.


CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL FRANSA’DA - 3

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa’nın Strazburg kentinde CHP Strazburg Birliği üyeleri ile bir araya geldi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL FRANSA’DA - 4

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Fransa’nın Strazburg kentinde Yunanistan eski Başbakanı Alexis Tsipras ile görüştü.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL FRANSA’DA - 5