YENİ SOLUK GAZETESİ Köse: “Dün İstanbul bugün İzmir yaralarımız nasıl kabuk tutsun ki!”
07.01.2017

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, İzmir’deki hain terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can için İzmir Baro’sunda ve İzmir Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenlere katıldı. Köse,  “Dün İstanbul bugün İzmir yaralarımız nasıl kabuk tutsun ki” dedi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma KÖSE, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner ve 39 ilçe kadın kolları başkanı ve CHP’li kadınlar Ortaköy’de hain terör saldırısının gerçekleştiği Reina’nın önüne gelerek hayatını kaybedenleri andı.

Bugün ise İzmir Adliyesine giden CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma KÖSE, İzmir’deki hain terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can için İzmir Barosu’nda ve İzmir Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenlere katıldı.
Hain saldırıda yaralananları kaldıkları hastanede ziyaret eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma KÖSE duygularını şöyle dile getirdi; “Artık yaralarımız kabuk bağlamıyor. Bir yaranın acısı iyileşmeden başka bir yara açılıyor çünkü. Hergün bir acıya uyanmaktan yorulduk,artık başsağlığı dilemek istemiyoruz. Birçok insanın hayatını canı pahasına kurtaran kahraman polisimiz Fethi Sekin milletinin birlik ve beraberliğine yönelik bir saldırıyı önlerken yaşamına veda etti. Analar bu acılara daha ne kadar dayanabilir. Artık bu katliamların dur denilmeli. Terörü lanetliyoruz.”